Pozor na havárie

Na tyto situace se bohužel nevztahuje žádný recept, jak je řešit. Přicházejí totiž v různých podobách, třeba blesku, nebo vody. Přinášejí zkázu a zmar.

Hodně také záleží na tom, oč konkrétně jde. Velké havárie zasáhnou celé lidstvo, ty malé třeba jen část rodiny, nebo ještě část příbuzných. Ale všechny havárie je třeba řešit.

Pokud k této situaci dojde, je třeba konat rychle a rozhodně. Máte vy sami nějakou představu, jak byste postupovali? Ne? Aj, aj, to není dobré. V kritické chvíli na to můžete doplatit. A je jedno s čím se budete potýkat.

V každém případě je dobré znát a vědět telefonní čísla na některé instituce, a třeba i řemeslníky. Na elektrikáře, nebo třeba instalatéry. A tu je jádro pudla. Havárie s vodou.

instalatér

Dnes snad již každý ví, kde má hlavní uzávěr vody, a co v takovém případě dělat. Jako první je vždy zastavit vodu a pokud je to možné, ihned volat jakýkoli havarijní servis. Třeba právě tento, který je zde zvýrazněn modrým písmem, což je odkaz. A nečekejte až se něco semele, ale kontakty si skutečně někam poznačte. Uvidíte, jaký budete mít úspěch až třeba v paneláku poteče voda po schodech, všude samá panika, ženy ječí, chlapi sakrují a do toho brečí děti. Vy však přede všema vytáhnete mobil a zavoláte tomu, kdo umí a může vodu zastavit a následně ihned voláte také právě onen havarijní servis.

nářadí instalatérů

Ti se dostavují hodně brzy a pokud nebude ještě voda zastavena, zasáhnou a začnou pátrat po příčině té záplavy. Když ji pak objeví, ihned nastoupí jejich zkušené ruce a spolu s technikou závadu odstraní. A to vše, pokud možno v co nejkratší době, protože zde je spěch skutečně na místě.

Všichni si pak oddychnou a budou vědět, že jste byl jediný člověk s chladnou hlavou a znalostmi, které se platí zlatem.

Tak vidíte, že v tomto směru se vám čtení článku až do konce vyplatilo a pamatujte, že cokoliv podobného se může někdy stát i přímo u vás doma.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup